Valmistaudu kesään 2023

 


KUNTOON pääseminen ei vaadi sinua asumaan kuntosalilla! Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu monipuolinen ruokavalio, riittävä uni, nesteytys ja liikunta. Haluan myös korostaa henkisen hyvinvoinnin tärkeyttä, vaikka mielen hoivaaminen saattaakin tuntua epämukavalta joillekin meistä... Mutta se voi silti olla tärkein näkökulma tavoitteidesi saavuttamiseksi.

 

Tässä artikkelissa tutkimme neljää näkökulmaa, jotka voivat auttaa sinua valmistautumaan kesään. 

  1.  Fitness
  2. Mielen Hyvinvointi
  3. Uni
  4. Nesteytys

1. FITNESS

Usein ajattelemme, että liikunnan täytyy sisältää aerobista harjoittelua, kestävyysurheilua tai voimaharjoittelua. Totuus on kuitenkin se, että arkipäivän aktiviteetit voivat olla juuri se alkusysäys, joka pitää sinut liikkeessä. 

 


2. Mielen Hyvinvointi

Treenaatko parhaiten yksin vai yhdessä muiden kanssa? Päätös on sinun, mutta molemmissa vaihtoehdoissa on monia jännittäviä etuja. Jos pidät enemmän treenaamisesta muiden kanssa, se voi antaa sinulle lisämotivaatiota ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Mutta jos valitset treenaamisen yksin, saat vapauden keskittyä täysin omaan kehitykseesi ilman häiriötekijöitä. Riippumatta valinnastasi, on tärkeää löytää sinulle parhaiten sopiva treenimetodi, joka saa sinut antamaan kaikkesi. Joten mene rohkeasti sitä kohti ja anna treenin olla tie menestykseen!

 

3. Uni

Kuinka nukkuminen sujuu? Useat tutkimukset vahvistavat, että unen puute voi vaikuttaa haitallisesti painoomme. Miksi tämä tapahtuu, on yhä arvoitus, mutta voidaan olettaa, että tahdonvoima voi olla osatekijä. Kun olet väsynyt, sinulta yksinkertaisesti puuttuu "voimaa" tehdä terveellisiä valintoja. On niin houkuttelevaa turruttaa väsymys makeilla herkuilla ja kofeiinilla, jotka antavat välittömän energiaboostin. Mutta tässä on totuus: Kun olet väsynyt, kehosi huutaa energiaa, mikä tarkoittaa, että se haluaa sinun syövän enemmän ruokaa saadakseen lisää energiaa.




4. Nesteytys

Olemme kaikki kuulleet sen: "Juo 8 lasillista vettä päivässä!" Mutta tiesitkö, että nesteytys ei ole pelkästään veden juomista? On niin monia jännittäviä tapoja ylläpitää oikea nestetasapaino. Mitä sanot lämpimästä ja herkullisesta keitosta, joka sekä täyttää että nesteyttää? Tai miten olisi virkistävä kookosvesi, joka tuo eksoottisen maun nesteytysrutiiniisi? Voit myös saada nesteytyksen herkullisista hedelmäviipaleista, mehukkaista mehuista, rauhoittavasta teestä ja laajasta valikoimasta ruokaa ja ravintoa, jotka tarjoavat sinulle nestettä herkullisella tavalla. Joten unohda sääntö vain veden juomisesta - anna nesteytyskokemuksesi olla täynnä makua, vaihtelua ja hyvinvointia!


Lue koko blogikirjoitus Juice Plus:ltä täältä.  

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän suosituimmat raikkaat ja terveelliset reseptit, jotka tuovat hehkua iholle ja auttavat vähentämään turvotusta.